Pridruži se osvežujoči Cvičkovi poletni turneji Kleti Krško »Ti povabiš, Klet Krško časti!«

Dolgi poletni večeri kličejo po dobri družbi in osvežujoči pijači. Razlogov, da na domači terasi zbereš prijatelje, je neskončno! Klet Krško pa ti to poletje ponuja še dodatnega – pijačo »na naš račun«.

Cviček Kleti Krško

Cviček Kleti Krško je že več kot pol stoletja nepogrešljiv spremljevalec družabnih dogodkov po vsej Sloveniji. Njegova vseprisotnost je skozi čas postala tako samoumevna, da se je nekje vmes izgubil njegov prvoten namen – da je ustvarjen za druženje in osvežitev.

V Kleti Krško – njegovi največji in najstarejši pridelovalki na svetu zdaj obujamo njegovo ORIGINALnost: lahkotnost in svežino, zato smo natanko leto dni nazaj posodobili njegovo identiteto in zunanjo podobo.  V želji, da na njegovo ORIGINALnost ponovno spomnimo širno Slovenijo, pa bomo s Cvičkom Kleti Krško to poletje počastili 6 zasebnih poletnih druženj v različnih slovenskih regijah. 

Sodeluj v osvežujoči Cvičkovi poletni turneji Kleti Krško »Ti povabiš, Klet Krško časti!« in osvoji zalogo Cvička Kleti Krško.

Nagrade

6x ČASTIMO ZASEBNO POLETNO DRUŽENJE z:

  • zalogo Cvička Kleti Krško (1L/povabljeno osebo)
  • hladilno posodo Cviček
  • ekskluzivnimi promocijskimi materiali Kleti Krško (majica Cviček za gostitelja, 2 kompleta igralnih kart Cviček)
  • degustacijskim paketom presenečenja.
 
Za dostavo nagrade poskrbi ekipa Kleti Krško osebno.

Bonus:

Izmed izbranih šestih gostiteljev bomo 27. septembra 2024 izbrali enega, ki ga bomo v dogovorjenem terminu in v družbi šestih prijateljev povabili na vodeno doživetje z degustacijo v Klet Krško.

Trajanje nagradne igre

  • Prijavi svojo zasebno poletno zabavo, ki bo terminsko umeščena med 14. junijem in 31. avgustom 2024. (Prijave zbiramo od 7. 6. do 9. 8. 2024.)
  • Med 14. junijem in 31. avgustom 2024 bomo izbrali skupaj 6 gostiteljev zasebnih poletnih druženj, ki nas boste prepričali z razlogom, zakaj naj počastimo ravno vašo zabavo (izbrali bomo 1 zabavo v juniju, 3 v juliju in 2 v avgustu).
Kako sodeluješ

Prijavi se kot gostitelj zasebne poletne zabave in nam zaupaj razlog zabave in zapiši, zakaj naj s Cvičkom Kleti Krško počastimo ravno tvoje goste. Z malo sreče lahko ti in tvoja družba postanete zvezde Cvičkove poletne turneje Kleti Krško

Prijavnica

* obvezno polje

Minister za zdravje opozarja: »Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

Vino za vsak trenutek

OSVEŽILEN

Sodoben

Edinstven

Cviček je ustvarjen za druženje in osvežitev. Odlikuje ga edinstvena kombinacija nizke stopnje alkohola, skoraj ničnih sladkorjev in živahnih kislin, ki predstavlja popolno ravnovesje med žejo in užitkom.

10%

vol. alkohola

<1g/L

sladkorja

Klet Krško

Zadnje novice

Novice iz Kleti Krško

Najnovejše novice, obvestila in dogajanja, naravnost iz Kleti Krško.

Ste stari več kot 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena le polnoletnim osebam.

This site is registered on wpml.org as a development site.