CESARSKA PENINA

Lahkotna, živahna, sveža, zapeljiva, moderna.

Cesarska penina, 0,75 l

Lahkotna, živahna, sveža, zapeljiva, moderna! Odlična izbira za aperitiv!

Če boste praznovali, se družili s prijatelji ali znanci, si morda zaželeli romantično večerjo, iskali primerno darilo, potem izberite peneče vino Cesarska penina. Ker je lahkotna, zapeljiva in zabavna, ker je enkratna. V osnovnem vinu so slovenske avtohtone in udomačene sorte grozdja, prevladujeta žametovka in modra frankinja.

Cesarska penina je pripravljen po charmat postopku, ki ohranja značilno sortno aromatiko, svežino in sadnost. Peneče vino je polsuho z 10,5 %vol. alkohola. Najprej pritegne z iskrivo in intenzivno barvo s češnjevo rdečimi odtenki. Vino je živahno z drobnimi mehurčki, ki se vztrajno sproščajo v verižicah. Nato nas očara prijeten vonj malin, češenj, gozdnih jagod, brusnic in rdečega ribeza. Vse to se ponovi v ustih, ki jih napolnijo okusi svežih rdečih sadežev z razigranimi in prijetno mehkimi mehurčki.  

K hrani

Fantastičen aperitiv! A ne samo to, še kako se poda k hladnim predjedem, suhomesnatim narezkom, sadju,… In kot nalašč za pripravo sorbetov. Ali pa kar tako, za veselo druženje.

Temperatura serviranja

od 4 do 6 °C

Spletni nakup

Cesarska penina 0,75 l 6,60 €

Povpraševanje

Podrobnosti o pridobivanju in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilnik o zasebnosti.

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi