LINIJA CLASSIC

To linijo zaznamujejo prepoznavna sadnost, všečna svežina in vabljiva pitnost. Lahko bi rekli, da so vina prikupna, enostavno razumljiva, za vsakdanje uživanje k najrazličnejšim jedem.

Classic, 0,75 l

Modra frankinja, 0,75 l

Modra frankinja, 0,75 l

Klasična modra frankinja, višje rubinaste barve, zelo sortnega vonja po rdečih in celo zrelejših sadežih.

Več

Zeleni silvanec, 0,75 l

Zeleni silvanec, 0,75 l

Pri nas redek v vinogradih, še redkejši sam v steklenici, ker običajno konča v zvrsteh. Kdor ljubi milo, prijetno, aromatsko nežno vino, se mu ne bi smel odreči.

Več

Beli pinot, 0,75 l

Beli pinot, 0,75 l

Ne more in niti noče skriti rodbinskih lastnosti: izrazita sadnost, po svežem jabolku, tudi hruški in kutini. V izvedbi Classic je telo srednje bogato, kisline so umirjene, v ustih deluje sveže in mehko.

Več

Turn Classic Prešerno 0,75L

Turn Classic Prešerno 0,75L

Prešerno je prvo vino iz linije turn, ki je nastalo pod navdihom starodavnih zgodb mitov in legend ter se vinoljubcu ponuja skozi poemo. V novo kvalitetno suho belo dolenjsko zvrst se v tretjinskih deležih združijo udomačene sorte kot so kraljevina, rumeni plavec ter laški rizling.

Več

Turn Classic Modra frankinja 0,75L

Turn Classic Modra frankinja 0,75L

Frankinja Turn Classic je modra izbira za vse tiste, ki se navdušujete nad rdečimi vini. Zapeljali vas bosta njena globoka rubinasta barva ter harmoničen okus. Zreli, prijetno mehki tanini omogočijo srednje dolg pookus, ki se sklada s celotno strukturo vina.

Več

Turn Classic Cviček PTP 0,75 l

Turn Classic Cviček PTP 0,75 l

Svetovni vinski posebnež, pridelan v dolenjskem vinorodnem okolišu, iz rdečkastih, rdečih in belih sort, z vabljivo svežo sadno aromo, ki spominja na maline, jagode in ribez.

Več

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi