Tradicionalno 11. martinovanje družbe Kostak in KZ Krško

Kmečka zadruga Krško in družba Kostak sta že tradicionalno ob iztekajočem se letu pripravili martinovanje v Kleti Krško. Tudi v letošnjem letu so se ga udeležili številni poslovni partnerji, sodelavci in prijatelji, ki sta jih nagovorila direktor Kmečke zadruge Krško, Janez Živič, in predsednik uprave družbe Kostak, Miljenko Muha, zbrane pa je nagovoril tudi župan Občine Krško, Miran Stanko.

Dogodek ima že tradicionalno tudi dobrodelno noto. V letošnjem sta bila prejemnika donacij dva. Predsednik uprave družbe Kostak, Miljenko Muha, in predsednik Kmečke zadruge Krško, Gabrijel Metelko, sta donacijo v višini 1000 evrov predala Splošni bolnišnici Brežice, donacijo v višini 500 evrov pa Lions klubu Krško, za svoje humanitarne programe.

Martinovanje je zaznamoval tudi blagoslov mladega vina, za katerega v Kleti Krško skrbi Rudi Kos. Mlado vino je že tradicionalno blagoslovil Mitja Markovič. Z zbranimi sta nazdravili vinska kraljica Maja Žibert in cvičkova princesa Dragica Ribič, glasbeno pa sta dogodek obarvala pevka Irena Hribar in harmonikar Uroš Polanec, ki sta obudila nesmrtne melodije Edith Piaf. Za kulinarični del so v grajskem slogu poskrbeli kuharski mojster Lojze Čop in mama Marija s svojo ekipo iz Hiše domačih dobrot Pr' Čop.


Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi