Princess penina, 0,75 l

7,20 €

Damska, sveža, moderna, razigrana, zapeljiva!

Praznovanja v krogu domačih. Sproščen klepet s prijatelji. Uspešno sklenjen posel. Romantična večerja v dvoje. Princess je idealna izbira. Njeni iskrivi in živahni mehurčki bodo ob izbrani družbi take trenutke naredili nepozabne.

Princess je prava princeska med grajskimi oboki. Ob bok smo ji hkrati postavili še grajskega plemiča in ga poimenovali Red baron, gre za rdeče peneče vino.

Princess je polsuha aromatizirana pijača na osnovi penečega vina. Grozdje je bilo za kratek čas macerirano pri nizki temperaturi. Nežno stisnjen mošt zbistren in fermentiran v inoks posodah pri temperaturi 14°C. Sledila je sekundarna fermentacija po Charmat postopku, ki omogoča ohranjanje tipične, sortne arome, svežine in sadnosti. Vsebnost alkohola je 11.5 %vol.

Okus je prijetno aromatičen, slajši in osvežujoč. V ustih se sprostijo arome sveže sočne marelice, v ozadju zaznamo breskve, citruse, melono in mandarine, ki se lepo prepletajo s harmonično kislino in razigranimi mehurčki.

Sommelier priporoča

K hrani: Lepo se ujame s kozicami, piščancem na žaru, s pikantnimi omakami, azijsko hrano, različnimi kariji, dimljenim lososom, svežimi sadnimi solatami, jagodami, čokoladnim mussom, sladicami z vanilijevo kremo in svežim sadjem. Lahko tudi sama za sproščen klepet v dobri družbi ali za sladek zaključek obroka.
Temperatura serviranja: od 4 do 6 °C

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi