RED BARON

Lahkoten, živahen, svež, zapeljiv, moderen.

Red baron, 0,75 l

Lahkoten, živahen, svež, zapeljiv, moderen! Odlična izbira za aperitiv!

Če boste praznovali, se družili s prijatelji ali znanci, si morda zaželeli romantično večerjo, iskali primerno darilo, potem izberite peneče vino Red baron. Ker je lahkoten, zapeljiv in zabaven, ker je enkraten. V osnovnem vinu so slovenske avtohtone in udomačene sorte grozdja, prevladujeta žametovka in modra frankinja.

Red baron je uglajen plemič med grajskimi oboki. Za družbo smo mu dodali moderno damo z vabljivimi mehurčki in jo poimenovali Princess. Res je prava princeska!

Red baron je pripravljen po charmat postopku, ki ohranja značilno sortno aromatiko, svežino in sadnost. Peneče vino je polsuho z 10,5 %vol. alkohola. Najprej pritegne z iskrivo in intenzivno barvo s češnjevo rdečimi odtenki. Vino je živahno z drobnimi mehurčki, ki se vztrajno sproščajo v verižicah. Nato nas očara prijeten vonj malin, češenj, gozdnih jagod, brusnic in rdečega ribeza. Vse to se ponovi v ustih, ki jih napolnijo okusi svežih rdečih sadežev z razigranimi in prijetno mehkimi mehurčki.  

K hrani

Fantastičen aperitiv! A ne samo to, še kako se poda k hladnim predjedem, suhomesnatim narezkom, sadju,… In kot nalašč za pripravo sorbetov. Ali pa kar tako, za veselo druženje.

Temperatura serviranja

od 4 do 6 °C

Spletni nakup

Red baron 0,75 l 6,60 €

Povpraševanje

Podrobnosti o pridobivanju in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilnik o zasebnosti.

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi