LINIJA PREMIUM

Že ime pove, da smemo od nje pričakovati več kot od osnovne linije Classic. Vsa tri vina so ustekleničena s plutovinastimi zamaški, kar govori o resnejših namenih, torej so primerna tudi za nekajletno zorjenje, če jih ne boste zaužili takoj. V priljubljenih trgovskih verigah niso naprodaj, samo v vinotekah, sicer pa so namenjena predvsem gostincem. Zeleni silvanec in beli pinot negujemo v inoks posodi, da ohranita čim več svežine in sadnosti. Modra frankinja zori v velikih lesenih sodih, le desetina v malih sodčkih, da se lesa na čuti preveč in so note barika zgolj fine in nevsiljive začimbe.

Premium

Modra frankinja Premium, 0,75 l

Modra frankinja Premium, 0,75 l

Vonj po zrelem jagodičju, črni češnji in usnju se prepleta z nežno noto hrasta, tanini so razkošni, vendar zreli in mehki, brbončice ne skrivajo zadovoljstva zaradi mogočnega in intenzivnega okusa.

Več

Zeleni silvanec Premium, 0,75 l

Zeleni silvanec Premium, 0,75 l

Pričakovano stopnjevanje v primerjavi s klasičnim. Barva že skoraj zlata, takšno da prezrelo grozdje. Vonj je zrelo saden, poln, eleganten, spominja na hruško in ananas, nato še na oreščke in mandlje.

Več

Beli pinot Premium, 0,75 l

Beli pinot Premium, 0,75 l

Značilna sadna aroma, skladno jo sestavljajo hruška, breskev in melona, vse skupaj se poveže v vonj po sadnih bombonih.

Več

TURN Beli pinot Premium 0,75 l

TURN Beli pinot Premium 0,75 l

Beli pinot je bela sorta vinske trte, ki je nastala kot genska mutacija sivega pinota, ki izhaja iz modrega pinota. V Belem pinotu je užival že Karel Veliki, saj ima vino veliko presenetljivih lastnosti in svojstven značaj.

Več

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi