Utrinki iz izobraževalne delavnice v Kleti Krško

V ponedeljek, 9.3. so nas obiskali študentje 3. letnika Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor. Za njih smo izvedli izobraževalno delavnico s poudarkom na vinu cviček PTP. Predstavili smo jim našo vinsko klet, tradicijo, razložili tehnološki postopek pridelave vina ter združevanje kulinarike s cvičkom PTP, torej katere jedi najbolje sodijo zraven.

Nato je sledila degustacija, saj se z okušanjem največ nauči vsak sam. Za na konec smo še preverili kaj so študenti odnesli od celotnega dneva in jih nagradili s praktičnimi nagradami (majice, odpirači, drop-stopi..).

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi