Doživetja

Vinsko gastronomski center TURN

V Kleti Krško verjamemo v negovanje tradicije in posebnosti okolja, kateremu pripadamo. Že od nekdaj je tukaj potekalo življenje med reko, vinogradi in gradovi. Zgodbe o ljudeh pripovedujemo skozi vino, ki ljudi zbližuje in povezuje.

Prvi korak v predstavljanju posavske vinske etnološke dediščine je Vinsko gastronomski center Turn. To je prostor za degustiranje odličnih vin, prostor za druženje in gastronomske užitke. V Turnu obiskovalcem predstavljamo naša vina, jim skozi like preteklosti predstavimo Legende Šrajbarskega turna, predvsem pa jih zapeljemo s pristnimi okusi Posavja. Vabljeni, da spoznate lokalno, kulturno in kulinarično umetnost.

Razvajanje za poslovne partnerje
in zaključene družbe

Preživite nepozabne trenutke v sprehodu skozi grajsko klet, podobe preteklosti ter izvirne, a žlahtne okuse izbranih kulinaričnih dobrot. V vinsko gastronomskem centru Turn organiziramo sprejeme za zaključene družbe s posebno kulturno in gurmansko noto. Če iščete edinstveno in drugačno doživetje, je to izbira, s katero boste razvajali vaše poslovne partnerje, prijatelje ali zaposlene. Kuharski mojstri vas bodo popeljali v svet kulinaričnih užitkov, okusov preteklosti v objemu sedanjosti. Pristni in avtohtoni okusi bodo predstavljeni malo drugače, sodobno in vrhunsko. Prav vsako jed pospremi tudi pokušina izbranih vin blagovne znamke Turn. Kulinarični večer pripoveduje zgodbo življenja, ki je tukaj potekalo nekoč in teče danes. Vse od ribiča, kletarja pa do graščaka. Podobe iz Legend Šrajbarskega turna vam bodo pričarali grof Auersperg, grofica  Marija Attems Auersperg, kuharica in ribič.

Pišite nam in rezervirajte
svoja doživetja

Do ponudbe pridete hitro in enostavno, če vpišete spodnje podatke. Odgovorili vam bomo na vaš e-naslov.

*zahtevana polja

Starostna omejitev

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena polnoletnim osebam.
S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste stari 18 let ali več.

Vstopi